2009 Küresel ısınma yazı yarışması

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC),çevre ve küresel ısınma sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla 7 Mayıs 2009 tarihinde 2.Küresel Isınma Kurultayı yapacak.

Yarışmanın Konusu

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), global dünyanın acil öncelikleri arasında yer alan çevre ve küresel ısınma sorununun, kamuoyunun desteğini alarak çözümüne katkı sağlamak amacıyla 7 Mayıs 2009 tarihinde II. Küresel Isınma Kurultayı’nı gerçekleştiriyor. 

TGC Cağaloğlu merkezinde Burhan Felek Salonu’nda düzenlenecek olan ve Tesco Kipa tarafından desteklenen Küresel Isınma Kurultayı kapsamında bu yıl ilk defa  Yazı Yarışması deneme, makale, eleştiri, gezi, anı, biyografi, mektup, kompozisyon vb. şeklinde olacak.

Katılma Koşulları

*Yarışmaya Küresel Isınma'yı yazan herkes katılabilir.

*Yazının uzunluğunda sınırlama yoktur.

*Teslim tarihi 15 Nisan 2009'dur. 

*Teslim yeri olarak, aşağıda yazılı olan  TGC Cağaloğlu adresine  veya
mail adresine gönderilecektir.

* Yarışma jurisini TGC yönetimi belirleyecektir.

* Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecektir.

İrtibat için
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti
Türkocağı Cad. No:1 Cağaloğlu-İstanbul

Tel 0212 513 83 00- 118 Esra Eren
e-mail:
kureselisinmakurultayi@tgc.org.tr
www.tgc.org

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com