2008 Olimpiyat Oyunları başlıyor...

Bir Dünya Bir Rüya sloganıyla başlayacak olan Pekin Olimpiyatları nın açılışı TSİ ile saat 15:00 da

Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenine 80 ülkenin devlet ya da hükümet başkanının katılmasının beklendiği bildirilirken, ABD Başkanı George W. Bush'un da açılışı izleyeceği ve kendi ülkesi dışındaki bir olimpiyat oyunlarında ilk kez açılış törenine katılan ABD Başkanı olacağı öğrenildi.

2008 yılının 8. ayının 8. gününe denk gelen Pekin Olimpiyatları'nın açılış töreninin saati de 20.08 (akşam sekizi sekiz geçe) olarak belirlendi. Bu arada Çinli yetkililer görkemli bir açılış töreni için aylar öncesinden başlayan çok ciddi hazırlıklar yaparken, tam açılış töreninin başlangıç saatlerinde Pekin'de sağanak yağmur beklendiği bildirildi.

205 ülkeden 10 bin 500 sporcunun katılacağı Pekin Olimpiyatları'nda, 28 branşta müsabakalar yapılacak. Müsabakalar 37 tesiste gerçekleştirilirken, sporculara toplam 302 altın madalya dağıtılacak.

Çin'in başkenti Pekin'de 8-24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek en yüksek katılımlı  Olimpiyatlara Türkiye 12 spor dalında, 20'si bayan toplam 68 sporcuyla temsil edilecek.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com