Uluslararası Yapı Fuarı 2011

Türk Yapı Sektörünün ve Bölgenin En Büyük Fuarı; 34. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul ve “yapının yeşil buluşması” EKODünya Fuarı Nisan ayında düzenlen

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 27 Nisan – 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/ Büyükçekmece’de düzenlendi. Her geçen yıl büyüyerek sektöre olan katkısını büyüten fuar bu yıl, binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmeti; 81.000 m2 alanda, 1.100 katılımcı firma ve 110.000 ziyaretçiyle buluşdu. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliğini taşıyor.
EKODünya Fuarı: Uluslararası Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul ile birlikte bu yıl ilk kez düzenlenecek olan EKODünya Fuarı’nda, çevre dostu binalar, malzemeler, teknolojiler, alternatif enerji ve iklimlendirme sistemleri tanıtıldı. EKODünya Fuarı, çevreye duyarlı yapılaşmanın uygulanabilirliğini göstermek amacı ile özel bir alanda etkinlikleri ve malzeme sergilemeleri ile yer aldı.
EKODünya Fuarı’nda yer alan özel etkinlik alanında Türkiye’de sürdürülebilirlik alanında çalışan sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve firmalar konu ile ilgili gelişmeleri; yeni yaklaşım, teknoloji ve uygulamaları ziyaretçiler ile paylaşdı. EKODünya Etkinlik Alanı’nda, sürdürülebilirlik perspektifinde; ulaşımdan, enerjiye, tasarımdan, planlamaya kadar pek çok konu başlığında etkinlik düzenlendi.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com