Selimiye ye kentsel tasarım yarışması

Edirne belediyesi Selimiye Camii ve çevresi kentsel tasarım proje yarışması düzenliyor

Yarışmanın, türü, şekli, konusu ve yeri: Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Selimiye Câmii Çevresi Ulusal Tek Kademeli Kentsel Tasarım Proje Yarışması işidir. Yarışma Katılma Koşulları: Yarışmaya en az bir Mimar, bir Şehir Plâncısı ve bir Peyzaj Mimarı bulundurmak koşulu ile T.M.M.O.B. Mimarlar Odası, Şehir Plâncıları Odası, Peyzaj Mimarları Odası‘na kayıtlı üyelerden oluşan ekipler katılacaktır. Yarışmanın Takvimi: İlan Tarihi 10/12/2009 - Teslim Tarihi 16/03/2010 Ödüller: 1. Ödül : 80.000.-TL (Seksenbin Türk Lirası) 2. Ödül : 60.000.-TL (Altmışbin Türk Lirası) 3. Ödül : 40.000.-TL (Kırkbin Türk Lirası) Mansiyon 5 adet olmak üzere her biri: 15.000.-TL (Onbeş bin Türk Lirası) Satın alma için jüri emrine: 15.000.-TL (Onbeşbin Türk Lirası) ayrılacaktır.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com