Küresel ısınma polenlere yarıyor

Bu sonuca, İtalya nın Bordighera bölgesinde 1981-2007 arasında yapılan ölçümlerde ulaşıldı.

ABD'de Alerji, Astım ve İmmünoloji Akademisi'nde gerçekleştirilen bir toplantıda sunulan araştırmaya göre, İtalya'da Bordighera bölgesinde 1981-2007 arasında, 26 yıl boyunca yapılan ölçümlerde şu sonuca ulaşıldı.
Cenova Üniversitesi'nden bir ekibin tuttuğu yıllık polen kayıtlarını yorumlayan, araştırmaya katılan bilim adamlarından Dr. Walter Canonica, "atmosferin ortalama ısısının yükselmesinin, bazı bitkilerde polen döneminin uzun sürmesini sağladığı ve bu sayede havadaki polen miktarını artırdığını belirledik" dedi.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com