Türkiye çevre performansında 77. oldu...

ABD nin önde gelen üniversitelerinden Yele ve Colombia tarafından hazırlanan ve Davos toplantıları çerçevesinde açıklanan Küresel çevre performansı endeksinin 2010 yılı sıralamasında 77. oldu

Küresel çevre performansı endeksinin 2010 yılı sıralamasına göre, Türkiye 163 ülke arasında 77. sırada yer aldı.

ABD'nin önde gelen üniversitelerinden Yele ve Colombia tarafından hazırlanan ve Davos toplantıları çerçevesinde açıklanan endeks 163 ülkenin çevre kirliliği kontrol ve doğal kaynakların yönetimi açısından gösterdikleri performansa göre sıralandı.

İlk sırayı İzlanda alırken, bu ülkeyi İsviçre ve Kostarika takip etti. Türkiye'nin 77. sırada yer aldığı sıralamada Çin 121., Hindistan ise 122. sırada gösterildi. 163 ülke arasındaki sıralamada sonuncu Siera Leone oldu.

AA

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com