2009 Dünya Mimarlık Günü Etkinliklerle Kutlanıyor.

Bu yıl 5 Ekim de kutlanan Dünya Mimarlık Günü için UIA 2009 yılı temasını Küresel Kriz Karşısında Mimarların Gücü olarak belirledi.

Dünya Mimarlık Günü, Türkiye’de Mimarlar Odası Şube ve Temsilciliklerinin düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu temayla mimarlar, mimarlık mesleğinin doğası gereği sahip oldukları teknik, kültürel, ekonomik ve toplumsal yeteneklerden dolayı, küresel krizin yaşandığı bu dönemde büyük ölçekli görevler edinmeye çağırılıyor. İstanbul BK Şubesinin “Mimarlık ve Kent Şenliği V” kapsamında gösterdiği filmler, İzmir’de Jülien De Smedt söyleşisi, Ankara’da gerçekleşecek mimarlık atölyeleri kaçırılmaması gereken etkinlikler arasında. Sapanca, Kocaeli, Hatay, Samsun ve Konya gibi kentlerde yapılan eğitim, söyleşi, sergi, atölye, panel, forum ve geziler ile Ekim ayı tüm kentlerde mimarlık şenliğine dönüşüyor.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com