Türkiye'nin Nadir Endemikleri,Kitap

Ender bulundukları için tehlike altında olan ve sayıları giderek azalan bu bitkilerin 444 adedi, fotoğrafları, yetiştikleri yeri gösteren haritaları ve ilk kez kim tarafından tanıtıldığına dair kısa öyküleriyle birlikte kitapta yer almaktadır.

Prof. Dr. Tuna Ekim'in, çoğu öğrencisi olan Türk botanikçilerin katkılarıyla hazırladığı elinizdeki kitap, nadir endemik adı verilen bu bitkilerin, resimli bir ansiklopedisi niteliğindedir.Ender bulundukları için tehlike altında olan ve sayıları giderek azalan bu bitkilerin 444 adedi, fotoğrafları, yetiştikleri yeri gösteren haritaları ve ilk kez kim tarafından tanıtıldığına dair kısa öyküleriyle birlikte kitapta yer almaktadır.

 

Yazar:Tuna EKİM

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları - İngilizce/Türkçe

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com