Çim kaplı şezlong

Değer Cengiz tarafından tasarlanan çim kaplışezlong Times meydanında sergileniyor.

New York’ta Central Park’tan başka yeşil alan yok, insanlar bir karış çimene dokunmaya hasret

Değer Cengiz, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu bir endüstri tasarımcısı. Son 10 yıldır New York’ta yaşıyor. 5 yıldır kendi tasarım stüdyosunda, masadan çiçek sulama aracına, sandalyeden taşınabilir odaya kadar her şeyi tasarlıyor. Bizim ruhumuz duymuyor ama işleri New York’ta çok ses getiriyor.Geçen yıl tasarladığı modüler yapı sistemiyle dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden Reddot’u kazandı mesela. Ve son günlerde Times Meydanı’nın trafiğe kapatılan bölümüne yolu düşen herkes onun yaptığı çim kaplı şezlongda fotoğraf çektiriyor. Değer Cengiz bu şezlongu bir avuç yeşile hasret New Yorklular için tasarladığını söylüyor. Tekerlekleri ise sevgilisini rahatça gezdirebilmek için takmış. (hürriyet)

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com