Küre Sen Isınma!

Ericsson, Dünyayı Kurtaran Adım kampanyasıyla, teknoloji nimetlerini, gezegeni korumak için kullanmaya çağırıyor.

 

"Herkes kendi karbonunu süpürse..."

 

Ericsson, "Dünyayı Kurtaran Adım" kampanyasıyla, teknoloji nimetlerini, gezegeni korumak için kullanmaya çağırıyor.

Ericsson, gitgide daha çok karbona bulanan dünyamıza bir el uzatmak maksatlı düzenlediği "Dünyayı Kurtaran Adım" kampanyasını duyurdu.Bir iletişim firması olan Ericsson, karbon salınımını azaltmak için pek tabii iletişim ve bilişim alanları dahilinde ne yapılabileceğine bakmış. Sonuç olarak, gündelik işler, eğitim, çalışma gibi pek çok etkinliği, yer değiştirmeden, internet ve telefon üzerinden yapmanın karbon salınımını ciddi şekilde azalttığı ortaya çıkmış.

 

Örneğin, 1 saat araba kullanarak üretilen karbon, tüm teknik altyapısıyla birlikte 1 yıllık telefon görüşmesinde üretilene eşit. Dolayısıyla 1 saatlik yol gitmek yerine, bu mesafedeki işi yapılabiliyorsa evden halletmek, bırakılan karbon ayakizini 10 binde 1 oranında azaltıyor. Uzaktan eğitim, yerinde eğitime göre yüzde 95 daha az karbon ürettiği söylenirken, e-devlet çevreye olağan yöntemlere oranla yüzde 68 daha az kirlilik yaratıyor.

Küresen Isınma

Kampanya dahilinde hem gezegenimizi kem gözden sakınmaya uygun "akıllı" projelere dikkat çekilecek, hem de katılımcılar bilinçlendirilecek. Kampanyanın resmi sitesinde, "Küre Sen Isınma" diyerek küresel ısınmayı önleyecek fikirler ortaya atmak, ya da değişime önce kendinde başlayarak 5 adımda çevre dostu yapmayı vaadeden "Kişisel Dönüşüm Planlayıcı"ya müracaat etmek de mümkün.

(yahoyt.com)

Kampanyanın resmi sitesi : www dunyayikurtaranadim.com

 

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com