Dünya`da yılda 13 milyon hektar orman yok oluyor.

Biyolojik çeşitliliğin korunması ve sera etkisi yaratan gazların salımının azaltılmasının en yüksek düzeye çıkarılması için dünyanın doğal ormanlarının korunması gerekiyor.

Dünya Doğal Yaşamı Koruma Vakfı (WWF), dünyada yılda yaklaşık 13 milyon hektarlık orman alanının yok olduğunu bildirdi.

BM Dünya Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) düzenlediği ve 160 ülkeden 3500 temsilcinin katıldığı Dünya Ormancılık Kongresi'nin yapıldığı Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir bildiri sunan ve gelecek yıl net olarak ''sıfır'' ormansızlaştırmayı amaçlayan WWF'nin ormancılık programı direktörü Rodney Taylor, bu amacın, gezegenin sağlığının korunması için bu tehdide karşı mücadele edilmesi gereğinin aciliyetini ortaya koyduğunu kaydetti.

Taylor, biyolojik çeşitliliğin korunması ve sera etkisi yaratan gazların salımının azaltılmasının en yüksek düzeye çıkarılması için dünyanın doğal ormanlarının korunması gerektiğini dile getirdi.

(aa)

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com