'Philips Yeşil Ev' projesi ile Türkiye'yi gezecek.

Philips yeşil evle enerji tasarrufunu anlatacak

 

Philips, 2007'den bu yana yürüttüğü bilinçlendirme projesi "Hedef:Küresel Aydınlanma" hareketine Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (EİE) desteğiyle devam ediyor.

 

'Philips Yeşil Ev' projesi ile Türkiye'yi gezecek. Philips, gezdiği illerde "Yeşil Ev'i ziyaret edenlere evlerinde nasıl enerji tasarrufu yapabileceklerini anlatacak. Belirlenen rota çerçevesinde gezecek Philips ekipleri yerel yönetimler, mimarlar ve mühendislerle bir araya gelerek enerji verimli şehirler ve binalarla ilgili toplantılar yapacak. (emlak.sabah.com.tr)

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com