Orman ve Su Çalıştayı,12-14 Mayıs 2009

Sürdürülebilir Orman yönetimi ve Su kaynakları üzerine etkileri


Sürdürülebilir Orman Yönetimi ve Su Kaynakları Üzerine Etkileri
Orman ve Su Politikalarının Koordinasyonu
Orman ve Su Çalıştayı 12-14 Mayıs 2009 Antalya, Türkiye

2007 yılında Varşova’da toplanan Avrupa Ormanlarının Korunması Bakanlar Konferansında hazırlanan “MCPFE Çalışma Programı” içinde yer alan “Orman ve Su Çalıştayı” 12-14 Mayıs 2009 tarihleri arasında Türkiye adına Orman Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılacaktır.Çalıştay süresince Türkçe, İngilizce ve Rusça Simültane çeviri yapılacaktır.Ayrıca 14 Mayıs 2009 tarihinde tüm katılımcıların iştiraki ile Taşağıl Orman İşletme Müdürlüğüne teknik gezi düzenlenecek ve 2008 yılı yangınında zarar gören alanlarda incelemelerde bulunulacaktır.
Çalıştay Antalya’da Topkapı palace otelinde yapılacaktır.

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com