Orman ve Doğa Konulu Yarışma

Öğrenciler, istediği dalda veya tüm ( Resim, Şiir, Hikaye.) dallarda üç ayrı eserle yarışmaya katılabilecekler.

 

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ankara genelinde ortaöğretim öğrencilerine yönelik geleneksel olan “Orman ve Doğa” konulu resim, şiir ve hikâye yarışması düzenliyor

Çevre ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü, Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ve TURKCELL’in Ana Sponsorluğu ile Ankara il genelinde eğitim ve öğretim yapmakta olan 325 ortaöğretim (Lise ve dengi tüm okullar.) okullarının 1.2.3 ve 4 sınıflarında eğitim görmekte olan toplam 208.758 öğrenciyi hedef alan  ve bu yıl 5. Si düzenlenen “ORMAN ve DOĞA” konulu Resim, Şiir ve Hikâye yarışmasına start verildi. 

 Ankara ve tüm ilçelerinde bulunan Lise ve dengi tüm Ortaöğretim Okullarında öğrenim görmekte olan öğrenciler, istediği dalda veya tüm ( Resim, Şiir, Hikaye.) dallarda üç ayrı eserle yarışmaya katılabilecekler.

Öğrenciler, yarışmaya katılacakları eserlerini 03.Şubat - 03 Nisan 2009 tarihleri arasında öğrenim gördükleri okullarına teslim edecekler. Yarışma Tanıtımı ile ilgili Poster Afişler ve Broşürleri Ankara genelindeki tüm ortaöğretim okullarına Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talimatı ile, 3 Nisan 2009 tarihine kadar asılmak üzere gönderildiği ifade edildi.

 1 - ) Yarışmada her dalda birinci gelen yarışmacı öğrenciye;  Diz Üstü Bilgisayar, aynı Öğrencinin Öğretmenlerinin Okulda kullanımı için, ayrıca bir Masa Üstü Bilgisayar ödül olarak verilirken,

2 - ) Her dalda ikinci gelen yarışmacı Öğrenciye Masa Üstü Bilgisayar, aynı Öğrencinin Öğretmenlerinin Okulda kullanımı için, Dijital Fotoğraf Makinesi ödülü verilecek.

3 - ) Yarışmada üçüncü gelen öğrencilere: Dijital Fotoğraf Makinesi,

4 - )  Mansiyona giren Öğrencilere de Dağ Bisikleti olmak üzere toplam: 18 Adet Ödül Dağıtılacak. 

 Yarışmanın tanıtım broşüründe öğrencilere yönelik birer mesaj yazan Ankara Orman Bölge Müdürü Hüseyin Avni Çatal ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil AYDOĞAN;  Tüm Ortaöğretim Öğrencilerinin bu yarışmaya katılmaya davet ederken;  Öğrencilere “Hayalinizdeki Orman ve Doğa arzunuzu ve sevginizi Resim, Şiir ve Hikâye olarak bu yarışmada bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.” Dediler.

 Geleneksel  (5) Orman ve Doğa konulu resim, şiir ve hikâye Yarışmasında, yarışmacı öğrencilere ve okullarına verilecek ödüllerin   anasponsoru Turkcell A.Ş tarafından sağlanmaktadır.

 Ödül Töreni 9 Haziran 2009 tarihinde Ankara Orman Bölge Müdürlüğünün OGM. Gazi Tesislerindeki Bahçesinde Ödül almaya hak kazanan tüm öğrencilerin mensup olduğu her okuldan en az 100 öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ve Çevre ve Orman Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı Üst düzey temsilcilerinin teşrifleri ile canlı müzik eşliğinde planlandığı ifade edildi.

 

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com