Uluslararası Yapı 2009 İstanbul Fuarı

Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı fuarı yapısal peyzajda kullanılan ürünlere de yer veriyor.

 

Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı, Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı fuarı olma özelliğini 1978’den bu yana sürdürmektedir. Düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başarmıştır.
60.000 m2 alanda, 10 ayrı salonda, üretim alanlarına göre gruplanmış 800 katılımcıyla gerçekleşecek olan Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı "Türk Yapı Sektörünün En Büyük Fuarı" niteliğindedir.

Tarih : 06 - 10 Mayıs 2009

Düzenleyen: Yapı Endüstri Merkezi

Yer: Tüyap Fuar Merkezi Beylikdüzü / İstanbul (11:00 - 19:30)

İletişim :www. yapiistanbul.com

Yasal Uyarı

Sitede yer alan tüm site içeriği, sayfa düzeni, sitedeki bilgilerin korunmasına yönelik programlar floraburada.com. mülkiyeti altındadır. floraburada.com’un önceden yazılı muvafakati olmaksızın işbu içeriğin veya siteye ilişkin veritabanı, yazılım gibi bilgilerin kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, paylaşımı, dağıtımı ve satışı yasaktır.

Ziyaretçilerin yapmış oldukları paylaşımlar, paylaşımı yapan kişinin sorumluluğunda olup, paylaşımlarla ilgili sitemiz sorumlu tutulamaz.

İletişim

Email: info @ floraburada.com
Website: www.floraburada.com